Vraag het PI (Project IK)2019-05-22T12:06:35+00:00

Vraag het PI (Project IK)

Met ‘Vraag het PI’ bieden de ervaren coaches van Project IK jou de mogelijkheid om eenmalig een vraag aan ons voor te leggen en hierover een kort advies te krijgen.

Heb je dus een vraag over bijvoorbeeld:

  • Balans werk/privé
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Vriendschappen
  • Gedachten die je handelen beïnvloeden

Stel ons je vraag hier en wij komen er binnen 24 uur bij je op terug middels een mail. Is je vraag prangend? Bel dan 06-51514232.

Vraag het PI Yvonne (38) Waarom kan ik niet genieten, waarom ben ik zo moe? Ik val steeds uit tegen de kinderen, zo ken ik mezelf niet. Wat is er in godsnaam aan de hand? Je leest zoveel over burn-outs, dit overkomt mij toch niet? Wat kan ik doen?

By |april 12th, 2019|Categorieën: Vraag het Project IK|

Vraag het PI Yvonne (38) Waarom kan ik niet genieten, waarom ben ik zo moe? Ik val steeds uit tegen de kinderen, zo ken ik mezelf niet. Wat is er in godsnaam aan de hand? Je leest zoveel over burn-outs, dit overkomt mij toch niet? Wat kan ik doen? Beste Yvonne, Wat een nare situatie voor je. Als ik je vraag lees heb ik het idee dat je aan het einde van je latijn bent. Maar ik ben geen arts en kan daarom ook niet zeggen of je tegen een burn-out zit aan zit, het kan bijvoorbeeld ook oververmoeidheid zijn. Het zijn overigens wel signalen om iets mee te doen. Even een paar andere signalen die je misschien herkent: slecht slapen, het weekend nodig hebben om bij te tanken, opzien tegen afspraken, hartkloppingen. Herken je dit? Dat staat je het volgende te doen: Vraag hulp! Ga in gesprek met je huisarts en [...]

Kim (29): Iedere keer als als ik met een groep ben of iemand vraagt mij iets dan klap ik meestal dicht. Ik schaam me dan dood. Wat zou ik daar aan kunnen doen?

By |maart 28th, 2019|Categorieën: Vraag het Project IK|

Vraag het PI Kim (29): Iedere keer als ik met een groep ben of iemand vraagt mij iets dan klap ik meestal dicht. Ik schaam me dan dood. Wat zou ik daar aan kunnen doen? Beste Kim Dat is natuurlijk een nare situatie. Dichtklappen heeft vaak te maken met onzekerheid. Ga eens bij jezelf na in welke situatie dit gebeurt. Het kan zijn dat je opziet tegen bepaalde personen of omdat je misschien een laag zelfbeeld hebt. Ik ken je natuurlijk niet, maar het is wel belangrijk om te weten te komen waar dit vandaan komt, zodat je er iets aan kunt doen. Tip: zorg ervoor (en dat moet je wel leren) dat je hoofd leeg is op het moment dat je in een groep bent of met iemand in gesprek gaat. Wanneer je alleen maar in je hoofd met jezelf aan het praten bent kun je geen verbinding maken met de [...]

Anna (34): Ik heb alles volgens mij op de rit, leuke baan, fijn huis en leuke vriendenkring, maar ik ben maar zo moe. Wat kan ik daar aan doen?

By |maart 20th, 2019|Categorieën: Vraag het Project IK|

Vraag het PI Anna (34) : Ik heb alles volgens mij op de rit, leuke baan, fijn huis en leuke vriendenkring, maar ik ben maar zo moe. Wat kan ik daar aan doen? Beste Anna, Moe zijn is heel vervelend, het lekt energie en je komt niet tot de dingen die je graag zou willen doen. Allereerst is het belangrijk om te onderzoeken waar je moeheid vandaan kan komen. Een van de grootste oorzaken van moeheid is stress. Ga bij jezelf na of dat bij jou het geval is. Vaak realiseren we ons niet dat we stress hebben. Ook al voel je je, behalve de moeheid, goed. De stress kan zich onbewust in je lichaam vastzetten. Maak je je zorgen over iets? Laat dat niet in je hoofd rond blijven spoken en doe er iets mee. Geef jezelf de tijd om te ontspannen op welke manier dan ook. Bewegen, muziek luisteren, mediteren, [...]

Lees hier de ervaringen van andere vrouwen
Meld je nu aan en doe mee aan Project IK!
Informeer je verder en lees hier de FAQ’s
Go to Top