Wat maakt Project IK uniek?

• voor vrouwen door vrouwen
  • vertrekpunt is “wat al wel werkt”
  • veranderen in & met eigen omgeving
  • veel positieve reflectiemomenten
  • ontwikkel die positieve mindset
  • slechts één dagdeel per maand
  • leuke en toepasbare huiswerkopdrachten
  • succes boek je in je eigen omgeving
  • verrassend duurzame resultaten

Thema’s van Project IK zijn:

• Trots op mijn verleden
  • Mijn waarden en normen
  • Mijn WOW factor
  • Liefde voor mijzelf
  • Liefde voor mijn omgeving
  • Quality time
  • Goed genoeg!

Jij bent de moeite waard!

Investeer vier uur per maand in jouw persoonlijke ontwikkeling. Alleen als je weet wie je echt bent en ook wat goed voor je is, kun je keuzes maken die goed voor jou zijn. Door het inzetten van in het verleden bewezen positieve patronen, kun je jouw leven zo vormgeven dat je er echt blij mee bent! Zit jij goed in je vel, dan profiteert iedereen voor wie je verder zorgt hiervan mee!

Door vrouwen voor vrouwen

Jouw leven een 9! is het doel van het positieve mindset programma van Project IK door vrouwen voor vrouwen die meer uit hun leven willen halen! Samen in een groep gelijkgestemde vrouwen beleef je iedere maand een inspirerende workshop van circa 4 uur met echte leuke en leerzame thuisopdrachten. In twaalf maanden leer jij je keuzes te maken en je leven zo vorm te geven dat het echt bij je past en je het positief waardeert.

Wanneer begin jij?

Maak kennis met Project IK in de workshop Proud to be Me!