Blogs Project IK2019-03-18T16:32:57+00:00

Dat doe ik gewoon!

maart 27th, 2019|Categorieën: Geen categorie|

Dat doe ik gewoon! Ik zie het! Ik snap het nu! Het klopt helemaal! Ze kijkt me stralend aan terwijl ze dit zegt. We zijn bezig om haar talenten in kaart te brengen. De kwaliteiten die zij moeiteloos inzet, die haar onderscheiden van anderen en waar ze energie van krijgt. Zij noemt het geen talenten, het zijn dingen die zij 'gewoon' doet, zo bijzonder is dat toch niet? [...]

Zo maak je van een probleem team een dream team

maart 25th, 2019|Categorieën: Geen categorie|

Wat je als leidinggevende beslist moet weten voordat je met een probleem team aan de slag gaat! 5 tips voor leidinggevende die een nieuw team onder hun hoede krijgen! Binnenkort ga je aan de slag met een nieuw team. Wat weet je van het team? Is het een geweldig team dat goed loopt? Gefeliciteerd! Lees gerust door, want ook jij kunt nog wat leren! Is het een team met problemen, dat niet [...]

Nederland in top 5 gelukkigste landen van de wereld. En jij?

maart 20th, 2019|Categorieën: Persoonlijke blogs|

Nederland in de top 5 van de gelukkigste landen van de wereld. En jij? Het gevoel dat je krijgt als iemand anders zegt dat je alle redenen hebt om gelukkig te zijn! 'Nederland gestegen naar nummer 5 op de wereldranglijst van de VN' kopt het vanochtend op de dag van het geluk op het internet. Na IJsland, Finland, Noorwegen en Denemarken, die ieder jaar stuivertje wisselen met elkaar, mogen [...]

Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn.

maart 11th, 2019|Categorieën: Persoonlijke blogs|

Misschien moet je jezelf eerst tegenkomen voordat je het kunt zijn. Ik ben Barbara. getrouwd en moeder van een dochter en zoon. Jarenlang heb ik succesvol in het bedrijfsleven gewerkt. In de zomer van 2014 kon ik op een avond niet meer lopen. Verlammingsverschijnselen in mijn benen. Mijn omgeving was in paniek. Ik niet. Ik voelde dat er fysiek niets aan de hand was. Mijn benen wilde mij niet meer brengen. [...]

Ik leerde praten op mijn 38e.

februari 28th, 2019|Categorieën: Persoonlijke blogs|

Ik leerde praten op mijn 38e. The best is yet to come Deze zin las ik een tijdje geleden op Facebook. Het raakte mij. Ik heb een rode lippenstift gepakt en de zin op de spiegel in de badkamer geschreven. Mijn dochter, die bij mij logeerde, zei: “Nee, mam, dat gaat over de toekomst en je leeft nu!”. Als o.a. mindfulness trainer weet ik dat als geen ander. En toch, deze [...]

Zet eerst het masker op bij jezelf!

januari 24th, 2019|Categorieën: Persoonlijke blogs|

Zet eerst het masker op bij jezelf! Dat zinnetje dat me altijd zal bijblijven! 'Als de zuurstofmaskers uit het plafond vallen, raden wij u aan om eerst het masker op uw eigen mond te plaatsen, alvorens dat op die van die van uw kinderen te zetten!' was de instructie van de KLM stewardess. Ik zat met drie bengels in het vliegtuig, onderweg naar mijn vader in Italië. Ik reisde in die [...]

Lees hier de ervaringen van andere vrouwen
Meld je nu aan en doe mee aan Project IK!
Informeer je verder en lees hier de FAQ’s
Go to Top